За нас
За нас

Училище ЕФЕКТ е едно от най- предпочитаните училища за компютърно и езиково обучение на хора от всички възрасти. Създадено е преди 20 години и предлага обучение по чужди езици като английски език, гръцки език, испански език, руски език, италиански език, португалски език,френски език и др.

Училище ЕФЕКТ предлага целогодrшно уроци по всички изучавани предмети от 1 до 12 клас, съобразени изцяло с учебните програми на МОН. Математика, български език и литература, химия, биология, география, история, информатика, физика или чужд език – може да избирате частни уроци за помощ за училище, тестове, контролни, състезания и олимпиади, както и подготовка за изпити, национално външно оценяване (НВО) след 4 клас, 7 клас, 10 клас, държавни зрелостни изпити (ДЗИ), матури след 12 клас, подготовка за кандидат-студентски изпити.

Може да заявите пробен урок по чужд език, учебен предмет или компютърно обучение от тук

А най-любознателните ученици може да се възползват от  учебните системи, книжките и помагалата в Книжарница ЕФЕКТ и категорията за безплатни ресурси и материали.

Компютърни курсове, други онлайн курсове или онлайн тестове за кариерно и образователно ориентиране – избирате Вие.

Може да се запишете за обучение от тук

 

За обучението

Курсовете  и уроците се провеждат онлайн, с учител на живо. Формата е индивидуална, има и възможност за малка група при интерес. Предлагаме възможност за провеждането на индивидуални, онлайн уроци изцяло в електронна среда в предрочитани от учениците платформи - Zoom, Google Meet, Skype, Viber, Messenger. Голям плюс е, че обученията са при предпочитана интензивност, продължителност и удобен график, съобразен със свободното време на ученика и програмата в Училище ЕФЕКТ. Това, че обучението е дистанционно, дава огромна пластичност, която липсва в присъствената форма. Така може да учите от всяка точка на света.

За кого е подходящо?

Ученици  Зрелостници  Студенти  Възрастни

Нашия екип

Екипът ни от преподаватели се разраства с всеки изминал ден! Имаме специалисти, както по езиците, така и по общообразователни и специални предмети - ангажирани и опитни професионалисти, посветени на образованието и успеха на учениците. Мисията ни е да осигурим вдъхновяваща и образователна среда, където всеки ученик може да развива своите способности и потенциал. Нашите професионалисти се грижат за учебната програма, педагогическия процес и обучението на учениците. Със знание, опит и страст към образованието те гарантират успешното развитие на всеки ученик. Ние вярваме във важността на индивидуалното отношение към всеки ученик и подкрепата, която предоставяме, за да им помогнем да постигнат своите цели.

 Екипът на Училище ЕФЕКТ става част от Вашия образователен път и се стреми да Ви вдъхновим и насърчим в постигането на Вашия успех и лично развитие.

 

Може да ни се доверите, защото при нас ще откриете:

 • Коректно и отговорно отношение;
 • Професионални преподаватели;
 • Индивидуален подход;
 • Класически и съвременни методи на обучение;
 • Иновативни образователни програми;
 • Квалифицирани специалисти;
 • Може да започнете обучението по всяко време;
 • Обучение по учебници, одобрени от МОН и учебни системи и помагала на престижни издателства;
 • Удобни и гъвкави графици;
 • Разсрочено плащане;
 • Сертификат за завършен курс / ниво.