Уроци онлайн – една полезна алтернатива от Училище ЕФЕКТ

Уроци онлайн – една полезна алтернатива от Училище ЕФЕКТ

3 октомври 2023

В Училище ЕФЕКТ предлагаме уроци онлайн и това е съвсем логично. Причините за това са няколко:
- Макар и рядко, човек изпада в ситуация, каквато наложи епидемиологичната обстановка в цял свят. Родителите се притесняват за здравето на децата си. Учителите, въпреки че не са на първа линия, са застрашени от заразяване поради струпване на 20+ хора на едно място. Децата дори и като преносители не е добре да учат в рискована среда;
- Отделно от темата за Ковид19, преподаването на уроци онлайн е доказало своята ефективност. Дали като базови, или като допълнителни занимания, те позволяват на учениците да затвърдят знанията си във всяко едно направление.
- Обучението онлайн е подходящи не само за деца и подрастващи, но и за възрастни.
Днес уроци онлайн се предлагат по всички дисциплини и направления
От развиване на криейтив умения до усвояване на материала по математика – интерес и полза от тях имаме всички. Това в особена степен се отнася до езиковото обучение, защото невинаги в града, в който живеем, има подходящи кадри. Когато езикът, който ни е грабнал интереса, няма предлагане в родния ни град, търсим алтернативи. И една от тези алтернативи е именно провеждането на уроци онлайн. Мрежата опосредства комуникацията ни с хора от другия край на света, което практически означава ликвидирането на всякакви ограничения пред преподаването.
Училище ЕФЕКТ е събрал под лоното си най-различни експерти и преподаватели. Те могат да Ви заразят с ентусиазъм и да Ви обогатят с личните си знания, а Вие – при добро желание ще надграждате. Идеята е да станете поне толкова добри, колкото учителите, с перспективата да станете тяхна по-добра версия.
За всички тези амбиции ще помогнат нашите уроци онлайн.
Индивидуални или групови, системни или разредени – избирате Вие. Обучението се извършва в специално разработена платформа с помощта на Интернет. След преминаването на конкретен модул можете да положите изпит и да получите сертификат. В наши дни тези сертификати вдъхват по-голяма увереност на работодателите и са един от основните мотиви да Ви наемат.
Затова при нас всеки курс и модул е напълно лицензиран, общодостъпен, ефективен и с възможност да се надгражда. Помислили сме и за заплащането – не е нужно да ни превеждате цялата сума. Можете да се възползвате от разсрочено плащане.
Инвестирайте в себе си. Най-лесно е чрез уроци онлайн!


Научаването на нов език може да бъде трудно, но с правилната стратегия и мотивация може да бъде постигнато бързо и лесно. Ето няколко съвета за научаване на английски език: Използвай разнообразни източници за учене: гледай филми и сериали на английски, слушай радио и подкасти, чети книги и статии на английски, говори с хора, които говорят на английски. Намери подходящ начин за учене: има много начини да се учи език - можеш да ходиш на курсове, да работиш с езикови приложения и програми или да се запишеш на индивидуални онлайн уроци.

прочети още

В това интервю ви срещаме с автора на книгата и помагалото “Копирайтинг - възможности и приключения”- Невена Милошева. - Здравей, Невена! Може ли да се представиш и да ни разкажеш повече за книгата и помагалото? Казвам се Невена и съм автор на “Копирайтинг - възможности и приключения”. Реших да създам книгата и помагалото на тази тема с идеята да обобщя на едно място нещата, които научих на практика както като копирайтър на свободна практика, така и от опита ми в малки и големи компании в сферата на дигиталния маркетинг и по-конкретно създаването на онлайн съдържание. Ще ви разкажа малко повече за това какво ще откриете в книгата и в помагалото. Така ще имате информация кои неща биха били полезни за вас.

прочети още

Страхът от тестове и изпити е общо явление, което засяга много хора, независимо от тяхната възраст или степен на образование. Този вид страх може да бъде пречка за успехи и да доведе до негативни емоции и ниско самочувствие. Въпреки това, съществуват някои ефективни стратегии, които можем да използваме, за да преодолеем този страх и да се справим по-добре с тестовете и изпитите.

прочети още

В свят, където глобализацията е ключов фактор и взаимодействието между култури и нации става все по-често, владеенето на втори чужд език е от съществено значение. Независимо дали сте студент, професионалист или просто любопитен човек, ученето на втори чужд език може да има значителни ползи както за личностното развитие, така и за професионалните ви възможности.

прочети още

Полиглотите - тези удивителни личности, които с лекота научават няколко езика, понякога дори без да се налага да посещават курсове или да използват учебници. За мнозина от нас, способността да научим нов език може да изглежда като непреодолимо предизвикателство, но полиглотите разкриват, че това е не само възможно, но и достъпно за всеки.

прочети още

Дигитализацията и редица фактори промениха средата за учене и така съвсем естествено през последните години предоставянето на онлайн обучение на деца и възрастни от страната и чужбина се превърна в необходимост.

прочети още

Ще започнем с едно лирическо отклонение, изразяващо се в следното:

прочети още

Търсите помощ за ученици от 1 до 4 клас – при нас ще я откриете. Онлайн уроци от всяка точка на света, когато искаш и колкото искаш!

прочети още

За всяко онлайн обучение и курс получавате сертификат за завършено ниво В Училище ЕФЕКТ получавате сертификат за завършено ниво и това важи за всеки език. Както навярно сте установили, при нас можете да запишете английски език, немски език, руски език, френски, испански, италиански и др. онлайн в удобно за Вас време.

прочети още

Немски език онлайн.Търсите мотивация, за да учите немски език? Ще се опитаме да Ви я дадем. Знаете ли, че немският е най-разпространеният майчин език в Европейския съюз?

прочети още

За много хора математиката и пиратите звучат като две много различни теми, но в действителност има много общо между тях.

прочети още