Споделено за предимствата да учиш език онлай

Споделено за предимствата да учиш език онлай

4 октомври 2023

Дигитализацията и редица фактори промениха средата за учене и така съвсем естествено през последните години предоставянето на онлайн обучение на деца и възрастни от страната и чужбина се превърна в необходимост.
Повече от 20 години Училище ЕФЕКТ отговаря на потребностите на учениците, вече и изцяло онлайн в дигитална среда.
Все повече българи , които живеят в чужбина, започнаха да отправят към нас желание да се обучават индивидуално онлайн.Споделят, че онлайн форматът им спестява разход на време и средства за транспорт.И това не е всичко.Най-голямата стойност е персоналното внимание и уроци, съответстващи на образователните нужди на курсиста.
Така „Учи от всяка точка на света, когато искаш и колкото искаш!” се превърна в стандарт за Училище ЕФЕКТ.
В ерата на информацията и комуникациите най-ценният ресурс са знанията. Клишето, че владеенето на чужд език е ключ за много врати ще го чувате все по-често. Като квалифициран човек не само трудът Ви ще бъде възнаграден, но и Вие като човек и личност.
Училище ЕФЕКТ Ви дава възможност да учите немски език онлайн,
индивидуално с учител на живо в удобно за Вас време.
Образователни програми деца и за възрастни по всяко време.
Ако сте решили да живеете , пътувате или работите в немскоговоряща страна или имате нужда от подготовка за изпит за висше учебно заведение, ние от Училище ЕФЕКТ ще Ви съпроводим надеждно през този преходен етап.
Можете да разчитате на следните наши обучения:
1. Ниво по немски език за сертификат по Европейската езикова рамка.
2. Специализиран ОНЛАЙН КУРС ПО НЕМСКИ ЕЗИК с практическа насоченост за българите в чужбина и всички, които пътуват в немскоговоряща страна.
3. Бизнес немски език
4. Курсове за кандидат-студенти.
И още...
Чуждоезиково онлайн обучениe за деца и възрастни
Английски език, Немски език, Гръцки език, Френски език, Италиански език, Испански език,Португалски език, Руски език и др.
Български език за чужденци
Програми за начинаещи и напреднали.
Компютърно онлайн обучение за деца и възрастни
Дигитална компетентност - MS Windows, MS Word, MS Exel и Internet.
Специализирани курсове (по област на приложение)- Power Point, Access, AutoCad, CorelDraw, Photoshop и др.
Онлайн индивидуални уроци по учебните предмети 1-12 клас
Математика
Български език и литература
Химия
Биология
Физика
История
Информатика и информационни технологии
География и др.
Частни уроци
Помощ за училище
Подготовка за изпити, матури, кандидатстване
Подготовка за национално външно оценяване и др.
КОРПОРАТИВНО ОБУЧЕНИЕ


Научаването на нов език може да бъде трудно, но с правилната стратегия и мотивация може да бъде постигнато бързо и лесно. Ето няколко съвета за научаване на английски език: Използвай разнообразни източници за учене: гледай филми и сериали на английски, слушай радио и подкасти, чети книги и статии на английски, говори с хора, които говорят на английски. Намери подходящ начин за учене: има много начини да се учи език - можеш да ходиш на курсове, да работиш с езикови приложения и програми или да се запишеш на индивидуални онлайн уроци.

прочети още

В това интервю ви срещаме с автора на книгата и помагалото “Копирайтинг - възможности и приключения”- Невена Милошева. - Здравей, Невена! Може ли да се представиш и да ни разкажеш повече за книгата и помагалото? Казвам се Невена и съм автор на “Копирайтинг - възможности и приключения”. Реших да създам книгата и помагалото на тази тема с идеята да обобщя на едно място нещата, които научих на практика както като копирайтър на свободна практика, така и от опита ми в малки и големи компании в сферата на дигиталния маркетинг и по-конкретно създаването на онлайн съдържание. Ще ви разкажа малко повече за това какво ще откриете в книгата и в помагалото. Така ще имате информация кои неща биха били полезни за вас.

прочети още

Страхът от тестове и изпити е общо явление, което засяга много хора, независимо от тяхната възраст или степен на образование. Този вид страх може да бъде пречка за успехи и да доведе до негативни емоции и ниско самочувствие. Въпреки това, съществуват някои ефективни стратегии, които можем да използваме, за да преодолеем този страх и да се справим по-добре с тестовете и изпитите.

прочети още

В свят, където глобализацията е ключов фактор и взаимодействието между култури и нации става все по-често, владеенето на втори чужд език е от съществено значение. Независимо дали сте студент, професионалист или просто любопитен човек, ученето на втори чужд език може да има значителни ползи както за личностното развитие, така и за професионалните ви възможности.

прочети още

Полиглотите - тези удивителни личности, които с лекота научават няколко езика, понякога дори без да се налага да посещават курсове или да използват учебници. За мнозина от нас, способността да научим нов език може да изглежда като непреодолимо предизвикателство, но полиглотите разкриват, че това е не само възможно, но и достъпно за всеки.

прочети още

Ще започнем с едно лирическо отклонение, изразяващо се в следното:

прочети още

Търсите помощ за ученици от 1 до 4 клас – при нас ще я откриете. Онлайн уроци от всяка точка на света, когато искаш и колкото искаш!

прочети още

В Училище ЕФЕКТ предлагаме уроци онлайн и това е съвсем логично. Причините за това са няколко:

прочети още

За всяко онлайн обучение и курс получавате сертификат за завършено ниво В Училище ЕФЕКТ получавате сертификат за завършено ниво и това важи за всеки език. Както навярно сте установили, при нас можете да запишете английски език, немски език, руски език, френски, испански, италиански и др. онлайн в удобно за Вас време.

прочети още

Немски език онлайн.Търсите мотивация, за да учите немски език? Ще се опитаме да Ви я дадем. Знаете ли, че немският е най-разпространеният майчин език в Европейския съюз?

прочети още

За много хора математиката и пиратите звучат като две много различни теми, но в действителност има много общо между тях.

прочети още