Сертификат за завършено ниво

Сертификат за завършено ниво

3 октомври 2023
За всяко онлайн обучение и курс получавате сертификат за завършено ниво
В Училище ЕФЕКТ получавате сертификат за завършено ниво и това важи за всеки език. Както навярно сте установили, при нас можете да запишете английски език, немски език, руски език, френски, испански, италиански и др. онлайн в удобно за Вас време.Тъй като сме наясно, че всеки работодател се интересува от дипломите и сертификатите, които сте придобили, сме помислили за това. По този начин представяте доказателство, че знанията Ви са подплатени и сте минали някаква форма на изпитване. Според нас така е и редно, защото конкуренцията е голяма. За да бъдете ценен кадър, капацитетът от знания трябва да е на максимално високо ниво. Не само за стимул на работодателя, но и за Ваше собствено удовлетворение.
Как да придобиете сертификат за завършено ниво?
Лесно е. Най-напред е необходимо да се свържете с нас, за да уточним:
Кой език предпочитате да изучавате;
Каква форма на обучение е най-удобна за Вас;
Какво е настоящото Ви ниво – писмено и говоримо;
След което с Вас ще започне да работи някои от нашите квалифицирани преподаватели по съответния език. След изпълнение на нормата от фиксиран брой учебни часове се преминава към изпит. Неговата цел е да провери доколко преподаденият материал е усвоен от Вас, както и какъв е капацитетът на придобитите знания. Ние държим на името и качественото обучение, затова само демонстриралите постоянство и работа, ще получат сертификат за завършено ниво.
Разбира се, наясно сме с някои порочни практики,които, за жалост, не пропускат и преподаването. Но ние не действаме на този принцип. Ние желаем да работим със сериозни деца, възрастни, студенти, ученици, чужденци и да произведем научени и тренирани хора. Бихме могли да твърдим, че ако Вашата представа за обучение не е същата, няма смисъл да се захващате. Езиците са не съвсем проста материя и само с постоянство можете да вникнете в нея. А и това е целта на заплащането, което извършвате, на усилията, които ще положите и на времето, което ще отделите.
Ако желаете да направите подарък на себе си, едно онлайн обучение и прилежащ му сертификат за завършено ниво са добър избор.
В ерата на информацията и комуникациите най-ценният ресурс са знанията. Клишето, че владеенето на чужд език е ключ за много врати ще го чувате все по-често. А работодателите ще бъдат безкомпромисни в решенията си.
Бъдете безкомпромисни и Вие! Разкрийте пред себе си нови хоризонти. Ако искате и децата Ви да се научат на дисциплина и постоянство, един сертификат за завършено ниво е отлична мотивация!

Динамичното време, в което живеем, изисква и от тийнейджърите ни да порастват много по-бързо.

прочети още

Тийнейджърството е период и това успокоява доста родители.

прочети още

Много често се случва, когато при мен дойдат родителя/ лите на тийнейджър, разговора да стигне до момент, в който родителя да сподели, как той се чувства все едно не съществува.

прочети още

Като цяло родителите се делят най-общо на две групи.

прочети още

Вярвам Ви се е случвало да чуете от родител/ли : „Детето си е мое“, „ Аз съм го създал/а, и аз казвам какво ще се случи“, „Докато живее в моята къща, ще прави, каквото кажа аз“ и подобни.

прочети още

Лятната ваканция е време за почивка и забавления, но също така е и отличен момент за учениците да наваксат с пропуски и да укрепят знанията си.

прочети още
Знаете ли, че:
18 юни 2024

- Ако вие сте щастливи и децата ви са щастливи

прочети още

Чувам много родители, които идвайки при мен казват: „Не разбирам защо е все недоволен/а? От него се иска само да учи“.

прочети още

Повечето родители, които идват или се обръщат за съвет към мен, смятат, че са възпитали и подготвили по най-добрият начин за Живота детето си.

прочети още

Родителите искат най-доброто за децата си. И се стараят да им го осигурят.

прочети още

В съвременния свят, където технологиите играят ключова роля във всички аспекти на нашия живот, дигиталните форми на учене са станали изключително популярни.

прочети още

Ако имаш дете/ деца, особено в тийнейджърска възраст, значи разбираш какво означава израза : „Все едно говоря на стената“, или поне такова е твоето усещане.

прочети още

Много родители споделят с мен, че не разбират децата си. Много юноши ми споделят същото. От къде идва разминаването?

прочети още

В съвременния корпоративен свят, компютърната грамотност е незаменим актив за всеки служител.

прочети още

Подготовката за Националното външно оценяване (НВО) по математика и български език и литература е от съществено значение за учениците в 7 клас.

прочети още

Имате ли представа какво се случва в главите на тийнейджърите ви?

прочети още

Често родителите, особено на деца, навлизащи в тийнейджърството, правят какво ли не, само и само децата им да учат.

прочети още

В днешния динамичен свят, където знанията и уменията са ключови за успеха, изборът на подходящо обучение е от съществено значение.

прочети още

В днешния свят, където технологиите се развиват с бързи темпове, дигиталният маркетинг играе ключова роля за успеха на всеки бизнес.

прочети още

Като родители, правим всичко възможно да осигурим спокойна, здравословна и сигурна среда за децата си. Стремим се децата ни да не са тревожни.

прочети още

Живеем в толкова динамично време, че стресът и вечното бързане, са неизбежни.

прочети още

Три факта, които е добре да знаете: Нужно е да знаете, че тийнейджърството, като период от развитието е нормативна криза.

прочети още

Като психолог, към мен често се обръщат родители, които са притеснени, а и разочаровани от факта, че влагат всичко в детето/ цата си, а то/ те не само, че не искат да учат, но и нямат идея какво искат, да не говорим за планове и цели.

прочети още

Знаете ли, че най-важният въпрос в ума на Вашия тийнейджър към Вас, като родител е: „Обичате ли ме?“.

прочети още

В дигиталната ера, където съдържанието има съществена роля, вашият бизнес се нуждае от силни, убедителни текстове, които не само привличат внимание, но и въздействат на потребителите.

прочети още

Научаването на нов език може да бъде трудно, но с правилната стратегия и мотивация може да бъде постигнато бързо и лесно.

прочети още

В това интервю ви срещаме с автора на книгата и помагалото “Копирайтинг - възможности и приключения”- Невена Милошева. -

прочети още

Страхът от тестове и изпити е общо явление, което засяга много хора, независимо от тяхната възраст или степен на образование.

прочети още

В свят, където глобализацията е ключов фактор и взаимодействието между култури и нации става все по-често, владеенето на втори чужд език е от съществено значение.

прочети още

Полиглотите - тези удивителни личности, които с лекота научават няколко езика, понякога дори без да се налага да посещават курсове или да използват учебници.

прочети още

Дигитализацията и редица фактори промениха средата за учене и така съвсем естествено през последните години предоставянето на онлайн обучение на деца и възрастни от страната и чужбина се превърна в необходимост.

прочети още

Ще започнем с едно лирическо отклонение, изразяващо се в следното:

прочети още

Търсите помощ за ученици от 1 до 4 клас – при нас ще я откриете. Онлайн уроци от всяка точка на света, когато искаш и колкото искаш!

прочети още

В Училище ЕФЕКТ предлагаме уроци онлайн и това е съвсем логично. Причините за това са няколко:

прочети още

Немски език онлайн.Търсите мотивация, за да учите немски език?

прочети още

За много хора математиката и пиратите звучат като две много различни теми, но в действителност има много общо между тях.

прочети още