Сертификат за завършено ниво

Сертификат за завършено ниво

3 октомври 2023
За всяко онлайн обучение и курс получавате сертификат за завършено ниво
В Училище ЕФЕКТ получавате сертификат за завършено ниво и това важи за всеки език. Както навярно сте установили, при нас можете да запишете английски език, немски език, руски език, френски, испански, италиански и др. онлайн в удобно за Вас време.Тъй като сме наясно, че всеки работодател се интересува от дипломите и сертификатите, които сте придобили, сме помислили за това. По този начин представяте доказателство, че знанията Ви са подплатени и сте минали някаква форма на изпитване. Според нас така е и редно, защото конкуренцията е голяма. За да бъдете ценен кадър, капацитетът от знания трябва да е на максимално високо ниво. Не само за стимул на работодателя, но и за Ваше собствено удовлетворение.
Как да придобиете сертификат за завършено ниво?
Лесно е. Най-напред е необходимо да се свържете с нас, за да уточним:
Кой език предпочитате да изучавате;
Каква форма на обучение е най-удобна за Вас;
Какво е настоящото Ви ниво – писмено и говоримо;
След което с Вас ще започне да работи някои от нашите квалифицирани преподаватели по съответния език. След изпълнение на нормата от фиксиран брой учебни часове се преминава към изпит. Неговата цел е да провери доколко преподаденият материал е усвоен от Вас, както и какъв е капацитетът на придобитите знания. Ние държим на името и качественото обучение, затова само демонстриралите постоянство и работа, ще получат сертификат за завършено ниво.
Разбира се, наясно сме с някои порочни практики,които, за жалост, не пропускат и преподаването. Но ние не действаме на този принцип. Ние желаем да работим със сериозни деца, възрастни, студенти, ученици, чужденци и да произведем научени и тренирани хора. Бихме могли да твърдим, че ако Вашата представа за обучение не е същата, няма смисъл да се захващате. Езиците са не съвсем проста материя и само с постоянство можете да вникнете в нея. А и това е целта на заплащането, което извършвате, на усилията, които ще положите и на времето, което ще отделите.
Ако желаете да направите подарък на себе си, едно онлайн обучение и прилежащ му сертификат за завършено ниво са добър избор.
В ерата на информацията и комуникациите най-ценният ресурс са знанията. Клишето, че владеенето на чужд език е ключ за много врати ще го чувате все по-често. А работодателите ще бъдат безкомпромисни в решенията си.
Бъдете безкомпромисни и Вие! Разкрийте пред себе си нови хоризонти. Ако искате и децата Ви да се научат на дисциплина и постоянство, един сертификат за завършено ниво е отлична мотивация!

Научаването на нов език може да бъде трудно, но с правилната стратегия и мотивация може да бъде постигнато бързо и лесно. Ето няколко съвета за научаване на английски език: Използвай разнообразни източници за учене: гледай филми и сериали на английски, слушай радио и подкасти, чети книги и статии на английски, говори с хора, които говорят на английски. Намери подходящ начин за учене: има много начини да се учи език - можеш да ходиш на курсове, да работиш с езикови приложения и програми или да се запишеш на индивидуални онлайн уроци.

прочети още

В това интервю ви срещаме с автора на книгата и помагалото “Копирайтинг - възможности и приключения”- Невена Милошева. - Здравей, Невена! Може ли да се представиш и да ни разкажеш повече за книгата и помагалото? Казвам се Невена и съм автор на “Копирайтинг - възможности и приключения”. Реших да създам книгата и помагалото на тази тема с идеята да обобщя на едно място нещата, които научих на практика както като копирайтър на свободна практика, така и от опита ми в малки и големи компании в сферата на дигиталния маркетинг и по-конкретно създаването на онлайн съдържание. Ще ви разкажа малко повече за това какво ще откриете в книгата и в помагалото. Така ще имате информация кои неща биха били полезни за вас.

прочети още

Страхът от тестове и изпити е общо явление, което засяга много хора, независимо от тяхната възраст или степен на образование. Този вид страх може да бъде пречка за успехи и да доведе до негативни емоции и ниско самочувствие. Въпреки това, съществуват някои ефективни стратегии, които можем да използваме, за да преодолеем този страх и да се справим по-добре с тестовете и изпитите.

прочети още

В свят, където глобализацията е ключов фактор и взаимодействието между култури и нации става все по-често, владеенето на втори чужд език е от съществено значение. Независимо дали сте студент, професионалист или просто любопитен човек, ученето на втори чужд език може да има значителни ползи както за личностното развитие, така и за професионалните ви възможности.

прочети още

Полиглотите - тези удивителни личности, които с лекота научават няколко езика, понякога дори без да се налага да посещават курсове или да използват учебници. За мнозина от нас, способността да научим нов език може да изглежда като непреодолимо предизвикателство, но полиглотите разкриват, че това е не само възможно, но и достъпно за всеки.

прочети още

Дигитализацията и редица фактори промениха средата за учене и така съвсем естествено през последните години предоставянето на онлайн обучение на деца и възрастни от страната и чужбина се превърна в необходимост.

прочети още

Ще започнем с едно лирическо отклонение, изразяващо се в следното:

прочети още

Търсите помощ за ученици от 1 до 4 клас – при нас ще я откриете. Онлайн уроци от всяка точка на света, когато искаш и колкото искаш!

прочети още

В Училище ЕФЕКТ предлагаме уроци онлайн и това е съвсем логично. Причините за това са няколко:

прочети още

Немски език онлайн.Търсите мотивация, за да учите немски език? Ще се опитаме да Ви я дадем. Знаете ли, че немският е най-разпространеният майчин език в Европейския съюз?

прочети още

За много хора математиката и пиратите звучат като две много различни теми, но в действителност има много общо между тях.

прочети още