Руски език онлайн обучение

Онлайн обучение по руски език

Нашата онлайн образователна платформа предлага разнообразни възможности за изучаване на руски език. Нашата цел е да Ви предоставим качествено обучение, което може да се приспособи към Вашите нужди и график. Ето какво можете да очаквате от нас:

Пробен урок: Започнете Вашия образователен път с безплатен пробен урок, който ще Ви даде възможност да се запознаете с нашите методи и преподаватели.

Опитни и квалифицирани преподаватели: Нашите учители  разполагат с богат опит и предоставят индивидуален подход към всеки ученик.

Онлайн обучение: Изучавайте руски език онлайн в реално време с нашите учители чрез популярни комуникационни платформи като Zoom, Skype, Viber, Messenger и други.

Разнообразни методи на обучение: Ние комбинираме съвременни и традиционни методи на обучение, за да Ви гарантираме ефективно овладяване на руския език.

Учебни материали: Използваме одобрени учебни системи от утвърдени издателства, които ще Ви помогнат да постигнете Вашите образователни цели.

Гъвкав график: Изберете удобен график - стандартен или по индивидуална уговорка с инструктор, който да отговаря на Вашите предпочитания относно продължителност и интензивност на обучението.

Обучение през цялата година: Предоставяме възможност за стартиране през цялата година, което Ви дава свободата да започнете обучението си по всяко време. Предлагаме разговорни курсове по руски, индивидуални уроци, пробни уроци и безплатен тест за определяне на ниво.

Сертификатни курсове: Предоставяме сертификатни курсове по руски език за всички нива - от A1 до C2 според Европейската езикова рамка.

Гъвкави цени Цените за индивидуалното онлайн обучение са разумни и зависят от нивото на курса. Предоставяме пакетни предложения, които са посочени в описанието на всеки курс.

Дигитални сертификати: След успешно завършване на курса ще получите безплатен дигитален сертификат съгласно Европейската езикова рамка. Също така, имате възможност да получите хартиен сертификат срещу допълнително заплащане.

Изберете къде, как и кога да учите руски език с нас. Нашето училище предоставя всички необходими ресурси, за да постигнете вашите образователни цели в овладяването на руския език.

 

Подреди по