Португалски език онлайн обучение

Онлайн обучение по португалски език

Предоставяме онлайн обучение по португалски език с разнообразни възможности за деца, ученици и възрастни. Нашата цел е да предоставим качествено обучение, което може да се адаптира към вашия график и индивидуални образователни изисквания. Вижте какво предлагаме:

Пробен урок: Започнете своето образователно пътуване с безплатен пробен урок, който Ви дава възможност да се запознаете с нашите методи и преподаватели.

Опитни и квалифицирани учители: Нашите учители имат богат опит и предоставят индивидуален подход към всеки ученик.

Онлайн обучение: Изучавайте португалски език онлайн с учител в реално време чрез популярни комуникационни платформи като Zoom, Skype, Viber, Messenger и други.

Разнообразни методи на обучение: Комбинираме съвременни и традиционни методи на обучение, гарантирайки ви ефективно овладяване на португалския език.

Учебни материали: Използваме одобрени учебни системи от утвърдени издателства, които ще Ви помогнат да постигнете желаните резултати.

Гъвкав график: Изберете удобен график - стандартен или по индивидуална уговорка с инструктор, който да отговаря на Вашите предпочитания по продължителност и интензивност на обучението.

Обучение през цялата година: Предлагаме възможност за стартиране по всяко време, давайки Ви свобода да започнете обучението си, когато искате. Предоставяме курсове за разговорен португалски език, индивидуални уроци, пробни уроци и безплатен тест за определяне на ниво.

Сертификатни курсове: Предоставяме сертификатни курсове по португалски език за всички нива - от A1 до C2 според Европейската езикова рамка.

Гъвкави цени: Цените за индивидуалното онлайн обучение зависят от нивото на курса. Предлагаме пакетни предложения, които са обявени в описанието на всяко обучение.

Дигитални сертификати: След успешно завършване на курса ще получите безплатен дигитален сертификат съгласно Европейската езикова рамка. Също така, имате възможност да получите хартиен сертификат с допълнително заплащане от 16 лв.

Изберете къде, как и кога да учите португалски език с нас. Училище ЕФЕКТ предоставя всички необходими ресурси, за да постигнете Вашите образователни цели в овладяването на португалския език.

 

Подреди по