Помагала за матури и външно оценяване

Помагала за матури, външно оценяване и ДЗИ

 

Предлагаме тестове и помагала, които могат да ви помогнат да се подготвите за национално външно оценяване и зрелостни изпити и да придобиете представа, какво представляват самите изпити. 

Тестове по български език и литература:
предлагаме пробни тестове по БЕЛ за
национално външно оценяване след 4-ти, 7-ми и 10-ти клас и държавен зрелостен изпит след 12-ти клас. Решаването на пробни тестове преди изпит е ключово за една добра подготовка. За това в училище ЕФЕКТ имаме набор от тестове, които ще ви помогне да сте готови за това, което ви очаква в истинските изпити.

Тестове по математика за външно оценяване: 
Предлагаме тестове за подготовка за национално външно оценяване както по БЕЛ така и по математика. С тези тестове ще се запознаете с главните видове задачи, които ще присъстват при НВО и ще ви помогнат да се подготвите за тях.

Тестове по английски език за ДЗИ:
В нашия каталог има не само тестове по български, но и по английски. Тези тестове ще ви помогнат с основната граматика и лексика, която ще ви трябва за зрелостния ви изпит. Тестовете ни по английски език са най-полезни в комбинация с нашите онлайн курсове по английски.

В Училище Ефект вярваме, че добре доброто образование отключва вратата към успеха! За да може да се подготвите подобаващо, сме подбрали богата гама от най-добрите помагала за матури и национално външно оценяване.

Подреди по