Математика онлайн

Математика онлайн

Училище ЕФЕКТ - Вашият Партньор за усъвършенстване в математиката

Индивидуални онлайн уроци по математика за ученици от 1. до 12. клас. Нашата мисия е да подкрепим Вашето дете в подготовката за контролни и класни работи в училище, попълване на пропуски от учебния материал и постигането на по-високи резултати.

Услугите ни включват:

Индивидуална помощ по математика: Нашите опитни и квалифицирани преподаватели предоставят персонализирани уроци, съобразени със специфичните нужди на всеки ученик. Работим по учебниците и учебните помагала от училище, предоставяйки допълнителни материали, когато е необходимо.

Подготовка за външни изпити: Подготвяме ученици за националното външно оценяване /НВО/ след 4, 7 и 10 клас, както и за матурата след 12 клас и кандидат-студентски изпити по математика.

Гъвкави графици и цени: Предоставяме гъвкави опции за график и интензивност на уроците, включително уроци през лятото.  Освен това, предлагаме различни пакети за учебни часове, където може да предплащате определен брой часове според Вашите нужди и предпочитания.

Онлайн учебна среда: Нашите уроци се провеждат в удобния за Вас онлайн формат в платформи като Zoom, Skype ,Viber и др. Така можете да се обучавате удобно и без да се налага да напускате дома си.

Целогодишно Обучение: При нас можете да се обучавате през цялата година. Ние сме тук, за да Ви подкрепим независимо от учебния период.

Коректно и професионално отношение: Очакваме от всички ученици коректно и ангажирано отношение към уроците по математика. Също така, предоставяме професионална подкрепа и се стремим да Ви помогнем да постигнете Вашите цели.

Започнете с нас с пробен урок и, ако усетите, че отговаряме на Вашите очаквания, ще бъде удоволствие да Ви приемем като наш ученик.

Top of Form

Bottom of Form

 

Подреди по