Италиански език онлайн обучение

Онлайн обучение по италиански език

Онлайн обучението по италиански език в Училище ЕФЕКТ предоставя широка гама от образователни възможности, подходящи за деца, ученици и възрастни. Нашата цел е да предоставим качествено обучение, съобразено с Вашето свободно време и индивидуални образователни изисквания. Вижте какво можете да очаквате от нас:

Пробен урок: Започнете своя образователен път с безплатен пробен урок, който ще Ви даде възможност да се запознаете с нашите методи и преподаватели.

Опитни и квалифицирани преподаватели: Нашите учители разполагат с богат опит и прилагат индивидуален подход към всеки студент.

Онлайн форма на обучение: Изучавайте италиански език онлайн с преподавател  в реално време чрез популярни комуникационни платформи като Zoom, Skype, Viber, Messenger и други.

Разнообразни методи на обучение: Ние комбинираме съвременни и традиционни методи на обучение, гарантирайки ви ефективно овладяване на италианския език.

Учебни материали: Използваме одобрени учебни системи от утвърдени издателства, които ще Ви помогнат да постигнете желаните резултати.

Гъвкав график: Изберете удобен график - стандартен или по индивидуална уговорка с инструктор, който да отговаря на вашите предпочитания по продължителност и интензивност на обучението.

Обучение през цялата година: Ние предлагаме възможност за стартиране през цялата година, което Ви дава свободата да започнете обучението си по всяко време. Предлагаме курсове за разговорен италиански език, индивидуални уроци, пробни уроци и безплатен тест  за определяне на ниво.

Сертификатни курсове: Предоставяме сертификатни курсове по италиански език за всички нива - от A1 до C2 според Европейската езикова рамка.

Гъвкави тарифи: Цените за индивидуалното онлайн обучение са разумни и зависят от нивото на курса. Посочени са пактетни предложения в описанеито на всяко обучение.

Дигитални сертификати: По завършване на курса ще получите безплатен дигитален сертификат според Европейската езикова рамка. Също така, имате възможност да получите хартиен сертификат срещу допълнително заплащане от 16 лв.

Удобни методи на плащане: Плащайте с кредитна или дебитна карта директно на нашия уебсайт.

Нека решите къде, как и кога да се обучавате на италиански език с нас. Училище ЕФЕКТ предоставя всички необходими ресурси, за да постигнете Вашите образователни цели в овладяването на италианския език.

 

Подреди по