Испански език онлайн обучение

Онлайн обучение по испански език

Предоставяме богато разнообразие от образователни възможности, подходящи за деца, ученици и възрастни за изучаване на испански език изцяло дистанционно. Нашата цел е да Ви осигурим качествено обучение, което може да се приспособи към Вашето свободно време и индивидуални образователни изисквания. Вижте какво може да очаквате от нас:

Пробен урок: Стартирайте Вашето образователно пътуване с безплатен пробен урок, който Ви дава възможност да се запознаете с нашите методи и преподаватели.

Опитни и квалифицирани учители: Нашите учители се отличават с богат опит и предоставят индивидуален подход към всеки ученик.

Онлайн обучение: Изучавайте испански език онлайн с инструктор в реално време чрез популярни комуникационни платформи като Zoom, Skype, Viber, Messenger и други.

Разнообразни методи на обучение: Ние комбинираме съвременни и традиционни методи на обучение, гарантирайки ви ефективно овладяване на испанския език.

Учебни материали: Използваме одобрени учебни системи от утвърдени издателства, които ще Ви помогнат да постигнете желаните резултати.

Гъвкав график: Изберете удобен график - стандартен или по индивидуална уговорка с инструктор, който да отговаря на Вашите предпочитания по продължителност и интензивност на обучението.

Обучение през цялата година: Предлагаме възможност за стартиране през цялата година, което Ви дава свободата да започнете обучението си по всяко време. Предлагаме курсове за разговорен испански език, индивидуални уроци, пробни уроци и безплатен тест за определяне на ниво.

Сертификатни курсове: Предоставяме сертификатни курсове по испански език за всички нива - от A1 до C2 според Европейската езикова рамка.

Гъвкави тарифи: Цените за индивидуалното онлайн обучение са разумни и зависят от нивото на курса. Предоставяме пакетни предложения , обозначени в описанието на всяко обучение.

Дигитални сертификати: След успешно завършване на курса ще получите безплатен дигитален сертификат съгласно Европейската езикова рамка. Също така, имате възможност да получите хартиен сертификат срещу допълнително заплащане от 16 лв.

Изберете къде, как и кога да учите испански език с нас. Училище ЕФЕКТ предоставя всички необходими ресурси, за да постигнете Вашите образователни цели в овладяването на испанския език.

 

Подреди по