Информатика и информационни технологии онлайн

Информатика и информационни технологии  онлайн

Индивидуални уроци по информатика и информационни технологии, които са идеални за всички, които желаят да се научат и се развиват в тази важна област. Нашата цел е да направим обучението увлекателно, забавно, лесно и приятно.

В какъв смисъл сме различни?

Индивидуални онлайн уроци: Нашите уроци се провеждат онлайн през предпочетани от ученика платформи като Skype, Viber и други, които  осигуряват удобство и гъвкавост в ученето.

Пробен урок: Ако сте любопитни и искате да научите повече за нас, предлагаме Ви възможността да запишете пробен урок, след което може да решите дали искате да продължите обучението с нас.

Висококвалифицирани преподаватели: Нашите преподаватели имат богат опит и индивидуален подход към всеки ученик, помагайки им да постигнат най-добрите резултати.

Разнообразни методи на обучение: Ние съчетаваме класически и съвременни методи на обучение, за да направим материала интересен и лесен за разбиране.

Удобен график: Разбираме, че времето Ви е ограничено, затова предлагаме гъвкав график, който да отговаря на Вашите нужди.

Целогодишно обучение: Независимо от сезона, ние предоставяме обучение през цялата година.

Помощ при наваксване и пропуски: Нашите уроци Ви помагат да наваксате учебния материал, когато сте отсъствали от училище.

Подготовка за олимпиади и състезания: Подготвяме Ви за олимпиади и състезания.

Подготовка за работа и специализирано обучение: Помагаме ви да придобиете практически умения в програми като MS Windows, MS Word, MS Excel, MS Power Point, MS Access, Corel Draw и други.

Ценообразуване: Пакетни предложения.

Запишете се при нас и се подгответе за успешно бъдеще в света на информатиката и информационните технологии!

 

Подреди по