Гръцки език онлайн обучение

Онлайн обучение по гръцки език

Знаете ли, че в Училище ЕФЕКТ можете да научите гръцки език изцяло онлайн?

 Ние предлагаме богат избор от образователни възможности, предназначени за деца, ученици и възрастни. Нашата мисия е да Ви предоставим качествено обучение, което да се вписва във Вашето време и индивидуални образователнинужди. Ето какво можете да очаквате от нас:

Пробен урок: Започнете своя учебен път с безплатен пробен урок, за да се запознаете с нашите методи и преподаватели.

Опитни и квалифицирани преподаватели: Нашите преподаватели разполагат с богат опит и прилагат индивидуален подход към всеки ученик.

Дистанционна форма на  обучение: Учете гръцки език онлайн, с учител на живо чрез Zoom, Skype, Viber, Messenger и други съвременни комуникационни платформи.

Методи на преподаване: Ние комбинираме съвременни и класически методи на преподаване, гарантирайки, че ще научите гръцкия език ефективно.

Учебни системи: Използваме одобрени учебни системи от престижни издателства, които ще ви помогнат да постигнете желаните резултати.

Гъвкав график: Изберете удобен график - фиксиран или по уговорка с преподавател, който да отговаря на Вашите изисквания по продължителност и интензивност на обучението.

Целогодишно обучение: Ние предоставяме обучение през цялата година, така че можете да започнете по всяко време. Предоставяме възможност за курс по разговорен  гръцки език, частни уроци и пробни уроци, както и тестове за определяне на ниво.

Сертификатни курсове: Предлагаме сертификатни курсове по гръцки език за всички нива - от A1 до C2 на Европейската езикова рамка.

Гъвкави цени: Цените за индивидуално онлайн обучение са разумни и варират според нивото на курса.

Дигитални сертификати: По завършване на курса ще получите безплатен дигитален сертификат по Европейската езикова рамка. Можете да изберете и сертификат на хартиен носител срущу допълнителна такса в размер на 16 лв.

Удобни методи на плащане: Плащайте с кредитна или дебитна карта директно на сайта ни

Нека Вие решите как, къде и кога да учите гръцки език с нас. Училище ЕФЕКТ Ви предоставя всички средства и ресурси, за да постигнете своите цели в овладяването на гръцкия език.

 

Подреди по