Онлайн езикови курсове и уроци

Онлайн курсове и уроци по чужди езици


В Училище ЕФЕКТ предлагаме богат избор от онлайн курсове и ресурси за учене на чужди езици, с удобна и гъвкава система за обучение, която отговаря на Вашите нужди и желания. Вижте какво можете да очаквате от нас:

Безплатни онлайн тестове за определяне на ниво:
Предлагаме безплатни
онлайн тестове, които ще определят вашето ниво на владеене на избран от вас чужд език. Това ще ви помогне да прецените какви са вашите знания на чуждия език  и да изберете най-подходящите за вас онлайн курсове.

Разнообразие от езици:
В Училище ЕФЕКТ можете да откриете широк диапазон онлайн курсове по английски, немски, гръцки, италиански, португалски, френски и руски език. Независимо от уменията ви по дадения език, имаме подходящи програми за Вас, които ще доведат знанията ви до нови нива.

Сертификати по Европейската езикова рамка:
След като завършите някой от нашите онлайн курсове получавате официален сертификат по Европейска рамка, който удостоверява езиковите ви умения. Сертификатът може да бъде както дигитален, така и физически, като за физическия се изисква такса от 16 лева.

Гъвкав график и интензивност:
В Училище ЕФЕКТ вие вземате контрол над обучението си. Вие избирате интензивността и графика за вашите онлайн курсове. Учете където, когато и както искате.  

 Удобни начини за плащане:
Плащайте лесно и удобно с банков превод или кредитна или дебитна карта директно през нашия сайт. Официални документи, включително фактури и справки за платените суми и проведените часове, се предоставят на Вашия имейл.

Подготовка за изпити, матури и състезания:
С нашите онлайн тестове и курсове ще можете да се подготвите за изпити, включително национално външно оценяване, държавни зрелостни изпити, състезания и др. Ние ще се погрижим Вие да сте във топ форма и да се справите възможно най-добре на предстоящите ви изпити.

Курсове за специалисти:
В допълнение към общите
онлайн курсове предлагаме и специализирани обучения за професионалисти в различни сфери.

Училище ЕФЕКТ предоставя гъвкавост за форма на онлайн обучение и включва две основни опции: индивидуална форма на обучение и онлайн обучение в малки групи. Вие избирате коя от тях отговаря на Вашите нужди и предпочитания:

  • Индивидуално онлайн обучение: Ако предпочитате персонализирано онлайн обучение, можем да Ви предоставим индивидуална форма на обучение, която ще е 100% фокусира върху Вас и Вашите цели и умения, които искате да подобрите, съобразявайки се с учебното Ви темпо и знанията Ви.
  • Обучение в малки групи онлайн: За тези, които предпочитат онлайн обучение в група и обмен на знания с други ученици, предлагаме възможност за учене в малка група. Този формат е подходящ за тези, които ценят взаимодействието с други и желаят да учат с подкрепа от съучениците си.

Независимо коя опция изберете, нашите квалифицирани преподаватели, образователни материали и онлайн тестове ще Ви помогнат да постигнете Вашите цели в ученето на чужд език. Изберете формата, която отговаря най-добре на Вашите предпочитания, и започнете своето образователно пътуване с нас.

Пробен урок и регистрация:
Можете да започнете с пробен урок, за да се уверите, че нашият начин на преподаване ви допада. Ако сте готови, можете да се запишете за обучение директно чрез формите на нашия уебсайт.

Не чакайте повече, вземете контрол над своето учене и започнете да усъвършенствате своите езикови умения с нашите онлайн курсове и ресурси.

Подреди по