Частни уроци онлайн

Частни уроци онлайн за всички
общообразователни предмети от 1 до 12 клас

 

Ние сме тук, за да Ви помогнем в усвояването на образователните материали, подготовката за тестове и контролни изпитвания, както и за сериозните предизвикателства като матурите, НВО (национално външно оценяване) и ДЗИ (държавен зрелостен изпит).

Предимства на нашите частни уроци са:

Възможност за пробен урок:
Ако сте неуверен в избирането на учител или програма, предлагаме пробен урок, в който можете да прецените кои методи за преподаване и кои
онлайн курсове са най-подходящи за Вас.

Възможност за разсрочено плащане:
Разбираме, че образованието е важно, ето защо предоставяме възможности за гъвкави плащания, които да се адаптират към Вашите финансови възможности.

Ученикът определя интензивността:
Ние вярваме, че всеки ученик е уникален и има собствено темпо на учене, затова в училище ЕФЕКТ Вие избирате интензивността и честотата на Вашите
частни уроци.

Избор на пакетни часове:
Предоставяме разнообразни пакетни оферти, които са подходящи за всяко ниво и учебен предмет. Описанията на всеки пакет са лесно достъпни в нашия сайт за Ваше улеснение.

Помощ за училище:
Независимо от нивото ви на знание, нашите опитни учители и преподаватели са на разположение да Ви помогнат с домашните задачи, проекти и усвояването на учебния материал, за да доведат вашите умения до нови висоти.

Подготовка за тестове и контролни изпитвания:
Нашите
онлайн курсове ще ви подготвят да се преборите със всеки тест или контролно, чувствайки се сигурен в знанията си.

Подготовка за матури (ДЗИ и НВО):
Нашите опитни учители ще Ви подготвят не само за изпити и състезания, но и за НВО (
национално външно оценяване) и ДЗИ (държавен зрелостен изпит), като ще Ви предоставят необходимата подкрепа, онлайн тестове и материали, за да сте в топ форма.

Кандидат-студентски изпити:
Ако се подготвяте за кандидатстване в университет или други образователни институции, нашите учители ще Ви подпомогнат да се подготвите за изпитите успешно.

Опитни учители:
Нашите учители са професионалисти с богат опит в областта на образованието и са подготвени да Ви предоставят индивидуална и персонализирана помощ.

Не оставяйте образованието си на случайността! Разчитайте на Училище ЕФЕКТ за частни уроци онлайн, където образованието е персонализирано, достъпно и качествено.

Подреди по