Заявка за пробен урок

Възможност за пробен урок

Изборът на подходящо училище и учител е важен и може да повлияе на Вашето бъдеще. Поради това, ако все още се колебаете дали да започнете обучение при нас, Ви насърчаваме да изпробвате нашите пробни уроци. Това е чудесна възможност да се запознаете с нашите преподаватели и програми, както и да изживеете обучението в Училище ЕФЕКТ преди да вземете окончателно решение.

В Училище ЕФЕКТ предлагаме пробни уроци както по чужди езици, така и по компютърно обучение и общообразователни предмети. Нашите преподаватели са квалифицирани и ангажирани да ви помогнат в придобиването на нови знания и умения.

Заявете пробен урок и стъпете на пътя към обогатяващо и образователно преживяване. Пробните уроци се заплащат на посочените за всяко обучение в сайта на училището цени на базова цена за 1 уч.ч. от 45 мин. Цените са посочени в категориите, където може да намерите информация за нашите програми и услуги.

Ако първо предпочитате да се свържете с нас, защото имате въпроси и нужда от консултация – очакваме Ви. Може да ни потърсите  за разговор на телефон 0877866786 или 0877866787, да ни пишете или позвъните във Вайбър на 0877866786.

Не изпускайте тази възможност да определите дали нашите образователни услуги са точно това, от което се нуждаете. Ние сме тук, за да ви подкрепим и насърчим в процеса на учене и развитие. За да заявите своя пробен урок, попълнете и ни изпратете формата за заявка.  

Направете първата стъпка към по-доброто си образование и бъдеще!