Български език и литература онлайн

Български език и литература онлайн

Училище ЕФЕКТ предлага онлайн частни уроци по български език и литература, предназначени за ученици от 1 до 12 клас. Нашата цел е да помогнем на учениците да постигнат отлични резултати в училище и да се подготвят за контролни, класни работи и изпити.

Какво предлагаме:

Индивидуална помощ: Нашите опитни преподаватели предоставят индивидуална помощ на учениците, които се нуждаят от подкрепа в български език и литература. Това включва попълване на пропуски от учебния материал и подобряване на академичния успех.

Подготовка за изпити: Подготвяме ученици за националното външно оценяване /НВО/ след 4, 7 и 10 клас, както и за държавните зрелостни изпити /ДЗИ/ след 12 клас. Предлагаме също и подготовка за кандидат-студентски изпити по български език и литература.

Наваксване и надграждане на знанията: Работим с учениците, за да запълним пропуските в тяхното образование по български език и литература и да подпомогнем развитието на вече наличните им знания.

Пробен урок: Предоставяме възможност за пробен урок, за да можете да се уверите дали нашите уроци отговарят на Вашите очаквания.

Гъвкави ценови планове: За нас е важно да предоставим качествено образование на достъпни цени.

Индивидуален подход: Нашите уроци се провеждат онлайн чрез платформи като Skype и Viber, в удобно време за Вас. Преподавателите ни се адаптират към индивидуалните потребности на всеки ученик.

Учебни материали и програма: Работим с учебници и учебни помагала от училище, предоставяме и допънителни материали, подходящи за формата на изпита или матурата.

Целогодишно обучение: Предоставяме уроци през цялата година, включително и през летния период, при индивидуално определен от вас график.

Професионализъм и коректно отношение: Очакваме от нашите ученици коректно отношение към учебния предмет и също така осигуряваме коректно и професионално обслужване.

С усърдие и отдаденост, ние работим, за да Ви помогнем да постигнете отлични резултати в българския език и литература. Нека заедно направим Вашето образование по-успешно и приятно!

 

 

Подреди по