Английски език онлайн обучение

Онлайн обучение по английски език

Онлайн обучението по английски език  в Училище ЕФЕКТ  представлява висококачествено образование, подготовка за изпити и матури, курсове с  професионална насоченост:

Обучение по английски език: За деца, ученици от 1 до 12 клас, студенти и възрастни. Това обучение се провежда онлайн с индивидуален подход за всеки ученик.

Възможност за пробен урок и безплатен тест за определяне на ниво, които представляват допълнителни предимства за потенциалните студенти. Тези услуги са полезни за всеки който иска преди да започне обучението си,  да определят своето текущо ниво на владеене на английския език. Това предоставя възможност за персонализирано обучение и гарантира, че студентите ще бъдат на правилното ниво на обучение.

Дистанционна форма на обучение: Обучението се осъществява изцяло онлайн чрез платформи като Skype, Viber, Messenger, Zoom  и други. Този метод позволява на студентите да учат, където и да се намират, в реално време и с преподавател на живо.

Индивидуален подход: Индивидуално обучение с опитни и квалифицирани преподаватели, които се адаптират към специфичните нужди и цели на всеки ученик.

Съвременни методи на преподаване: Образованието се осъществява чрез разнообразни методи като аудио и видео връзка, споделен екран в реално време и използване на учебни системи на престижни издателства.

Сертификатни курсове: Училище ЕФЕКТ предлага сертификатни курсове по английски език за ученици и възрастни. Нивата са съобразени с Европейската езикова рамка (А1, А2, В1, В2, С1, С2) и включват гъвкава продължителност от 50 до 120 учебни часа.

Цени: Цените за индивидуално онлайн обучение или обучение в малка група онлайн варират спрямо нивото на курса. Също така, успешно завършилите получават безплатен дигитален сертификат. Ако желаят, могат да получат  хартиен сертификат с допълнително заплащане от 16 лв.

Подготовка за кандидат-студентски изпити и матури: Целогодишно онлайн обучение с преподавател на живо за кандидат-студентски изпити и матури по английски език.

Курсове по английски език за професионални цели: За специалисти от различни области, като юристи, бизнесмени, медицински работници и други, се предлагат се индивидуални курсове или корпоративно обучение в малка онлайн група.

Така, обучението в Училище ЕФЕКТ се отличава със своето високо качество, гъвкавост и насоченост към индивидуалните потребности на студентите, които могат да се подготвят ефективно за изпити, матури и професионални предизвикателства в областта на английския език.

Обучение в малки групи: В допълнение към индивидуалното обучение, училището предлага възможност за обучение в малки групи онлайн. Този подход позволява на студентите да се учат в интерактивна среда и да споделят опит със своите колеги.

Курсове за деца: Училище ЕФЕКТ  предоставя специализирани курсове за деца, които са адаптирани към техните специфични образователни и възрастови нужди.

Курсове по разговорен английски език: В допълнение към стандартните курсове, се предлагат и курсове по разговорен английски език, които се фокусират на подобряване на устните комуникационни умения на студентите.

Индивидуални пакети за обучение: За улеснение на потребителите, всеки вид обучение е представен поотделно с подробни описания и възможност за запитване. Студентите имат възможност да избират различни опции за дължина на курса (брой учебни часове) и да избират пакети, които отговарят на техните специфични цели и времеви и финансови параметри.

Разнообразие от опции за плащане: Избирате  различни опции за плащане на курсовете – по банков път или с карта директно в сайта на училището, което улеснява студентите да изберат най-подходящия начин за заплащане на своето обучение.

Тази гъвкавост и разнообразие на образователните програми и опции за обучение прави Училище ЕФЕКТ отличен избор за всички, които търсят индивидуално или групово обучение по английски език, независимо от възраст и ниво на опит.

 

Подреди по