Български език за чужденци
LOGO3

Дистанционни курсове и уроци по български език за чужденци

bulgarianforforeigners.jpg - 741.70 kB

 

Индивидуалните онлайн уроци по български език за чужденци се провеждат в електронна среда при предпочитана интензивност и удобен график.Учебните системи са в съответствие с Общата европейска езикова рамка. Езикът за контакт може да бъде английски, немски, гръцки,италиански, френски и др.


Bulgarian Language for Foreigners
We offer online individual lessons.The classes are built around your goals and availability. The course covers speaking, listening, reading and writing skills / including grammar and vocabulary /.
At the end of the course you will be issued a certificate of your command of the language according to the Common European Framework of Reference for Languages.

 

Вие сте чужденец, който живее в България от скоро. Били сте тук известно време и искате да можете да говорите с приятели, колеги, да пазарувате свободно без да се притеснявате, да четете вестник свободно или книга, както и да гледате телевизия на български език.

Заповядайте в Училище ЕФЕКТ! Ние предлагаме целогодишно онлайн курсове по български език за чужденци с преподавател на живо. Обученията ни се водят от квалифицирани преподаватели. За всички възрасти - от начинаещи (A1) до напреднали (C2), ние осигуряваме съвременно обучение за всеки, който иска да научи български език, независимо от езика на който говори.

В Училище ЕФЕКТ обучението по български език за чужденци се провежда изцяло онлайн по Skype, Viber и др. в електронна среда с различна интензивност и удобен график. Уроците са съобразени изцяло с желанията и потребностите на учениците. Учебните системи са в съответствие с Общата европейска езикова рамка. Езикът за контакт е основно английски, но може да бъде и немски, гръцки, италиански, френски. Така ние от Училище ЕФЕКТ искаме да Ви накараме да се чувствате спокойни, когато общувате на български език. Ние можем да бъдем от помощ за всеки, който желае да учи, работи и живее в България и да се изразява свободно на български език.

Сертификатни курсове по български език за чужденци - ученици и възрастни

Сертификатни курсове по български език език за нива А1, А2, В1, В2, С1, С2

  • Таксата за записване за един курс е 15 лв.
  • Учебниците и учебните помагала се заплащат допълнително, като актуална цена може да Ви бъде посочена на датата на запитването.
  • Продължителност на едно ниво в сертификатен курс по български език  е от 100 до 120 уч.ч.
  • Цена за нива А1, А2, В1, В2 - 35 лв. за 1 уч.ч. от 45 мин. за индивидуално онлайн обучение.

Цена за нива С1 , С2 - 35 лв. за 1 уч.ч. от 45 мин. за индивидуално онлайн обучение.

Цена за обучение по български език език за професионални цели или подготовка за изпити - 30 лв. за 1 уч.ч. от 45 мин. за индивидуално онлайн обучение.

  • Училище ЕФЕКТ издава на успешно завършилите съответното езиково ниво безплатен дигитален сертификат по Европейската езикова рамка. По желание на курсиста издаваме сертификат и на хартиен носител,като цената за тази услуга е 16 лв.

 

ЗАПИСВАНЕ

Ние ползваме бисквитки
Този сайт използва бисквитки, за да подобри Вашето сърфиране. Ние ще приемем, че сте съгласни с това, но можете и да се откажете, ако желаете.