Творческо писане – въвеждащ курс
LOGO3

Онлайн курс : „Творческо писане – въвеждащ курс

Автор и преподавател:Мирослав Николов Петров

Настоящият обучителен модул – творческо писане – въвеждащ курс има за цел да даде основни познания за създаването на художествени произведения.

По време на него участниците ще придобият ключови компетенции и умения свързани с

-видове и форми на създаване на литературен текст – къс разказ, повест, приказка, роман и т.н.

-видове литературни жанрове – какво трябва да знаете преди да пристъпите към дадена литературна област

-предварителна подготовка и проучване – какво трябва да направите, за да придобие произведението ви пълнота

-избор на тема /сюжет/ на произведение

-изграждане на герои – главни, второстепенни

-развитие на действието, опорни точки, кулминация, развръзка

-предаване на послания към читателската аудитория

Писането макар и на пръв поглед лесно, в същото време е многопластов и сложен процес, който изисква време, упорита работа и непрекъснато развитие на уменията.

Настоящият обучителен модул ще даде възможност на участниците да придобият умения и съвети от автор с богат опит в различни сфери и публикувани над 40 авторски произведения в различни жанрове и форми – романи, сборници с разкази, енциклопедии, комикси и т.н.

По време на обучителния курс участниците ще получават практически задачи. В края му ще им бъде поставена задача с определени критерии, целящи да проверят уменията ми. Например – създаване на кратък разказ, схема на сюжет на роман или повест и т.н.

За кого е подходящ курсът?

Курсът е презназначен за възрастни, които се интересуват от творческо писане,желаещи да създават уникални художествени текстове.

Как ще се проведе курсът?

Курсът е асинхронен ,подходящ е за самоподготовка. Изцяло онлайн. Учебните материали получавате по имейл. Онлайн консултациите се извършват в удобно за ученика и преподавателя време в електронна среда.

Каква е продължителността на курса?

Учите със собствено темпо. Завършва с финален изпит. Предвиждат се 3 уч.ч. по 45 мин. онлайн консултации с преподавателя.

Колко струва обучението?

Такса за записване: 15 лв.

Цена за индивидуално обучение: 90 лв.

Ще получа ли сертификат?

Да,успешно завършилите получават безплатно дигитален сертификат, за сертификат на хартиен носител се заплаща такса от 16 лв.

Кога започва курсът и до кога мога да се запиша?

Може да се запишете по всяко време чрез формата за записване на сайта. По имейл ще получите потвърждение на заявката и указания за извършване на плащането и започване на обучението.

ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ

ЗАПИСВАНЕ

Ние ползваме бисквитки
Този сайт използва бисквитки, за да подобри Вашето сърфиране. Ние ще приемем, че сте съгласни с това, но можете и да се откажете, ако желаете.