Счетоводна грамотност за фрийлансъри
LOGO3

счетоводство_за_фрийлансъри_онлайн_курс.JPG

Онлайн курс : „Счетоводна грамотност за фрийлансъри

Автор и преподавател:Мирослав Николов Петров

Счетоводна грамотност за фрийлансъри е тематичен модул, който цели да запознае лицата опериращи на свободния пазар на услуги с основните правила, методи и инструменти на действие на действащите към настоящия момент в България административни институции и структури.

В съвременния 21 век с навлизането на новите технологии, дигитализацията на обществото и използването на все по-съвършенни средства за комуникация и работа е изключително важно за лицата избрали да полагат труд като фрийлансъри да притежават базов минимум от определение умения свързани с тяхната счетоводна грамотност.

Тези способности ще им позволят самите те да разбират по-добре действащите процеси и да могат да организират по-добре собствената си дейност, да не допускат грешки поради незнание или поне не и фатални такива, които биха довели до значителни санкции спрямо тях.

Фрийлансърът макар и различаващ се от обикновения работник зает на трудов договор, в същото време притежава определени права и задължения. Неспазването на последните или пренебрегването им може да доведе до значителни негативи и последствия за него.

Курс „Счетоводна грамотност за фрийлансъри“ е подходящ за всички лица, които са избрали да извършват тоя тип дейност под една или друга форма. Той ще обогати собствените им познания и ще им позволи да разбират по-добре процесите случващи се на свободния пазар, на който са участници самите те.

За кого е подходящ курсът?

Курсът е презназначен за фрийлансъри.

Как ще се проведе курсът?

Курсът е асинхронен ,подходящ е за самоподготовка. Изцяло онлайн. Учебните материали получавате по имейл. Онлайн консултациите се извършват в удобно за ученика и преподавателя време в електронна среда.

Каква е продължителността на курса?

Учите със собствено темпо. Завършва с финален изпит. Предвиждат се 2 уч.ч. по 45 мин. онлайн консултации с преподавателя.

Колко струва обучението?

Такса за записване: 15 лв.

Цена за индивидуално обучение: 90 лв.

Ще получа ли сертификат?

Да,успешно завършилите получават безплатно дигитален сертификат, за сертификат на хартиен носител се заплаща такса от 16 лв.

Кога започва курсът и до кога мога да се запиша?

Може да се запишете по всяко време чрез формата за записване на сайта. По имейл ще получите потвърждение на заявката и указания за извършване на плащането и започване на обучението.

ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ

ЗАПИСВАНЕ

Ние ползваме бисквитки
Този сайт използва бисквитки, за да подобри Вашето сърфиране. Ние ще приемем, че сте съгласни с това, но можете и да се откажете, ако желаете.