Копирайтинг тренинг
LOGO3

копирайтинг.JPG

Онлайн курс : „ Копирайтинг тренинг ”

Автор и преподавател:Мирослав Николов Петров

Копирайтинг тренинг е тематичен модул, който цели да развие и награди уменията на лицата, който се занимават с предлагането и изработването на текстове по поръчка.

С развитието на технологиите и все по-голямото използване на интернет магазини, онлайн платформи за предлагане на различни продукти, конкурентната борба нараства. За да популяризират продуктите си и да убедят клиентите, че те са правилния избор за тях фирмите прибягват до услугите на копирайтъри.

Настоящият Копирайтинг трениг е подходящ, както за копирайтъри с опит, така и за такива, които тепърва навлизат в професията на копирайтъра.

По време на Копирайтинг тренинг ще бъдат разгледани основни принципи и правила свързани:

Със създаването на креативни текстове.Информационните канали, които се използват за събиране и проверка на базовата информация

Начини за структуриране на текста.

Курсистите ще получат практически насоки и ще могат да упражнят уменията за създаването на креативни текстове, когато са ограничени от обема знаци/думи.

За кого е подходящ курсът?

Курсът е презназначен за възрастни, които се интересуват от копирайтинг, създаване на съдържание. Подходящ е за служители на рекламни агенции и маркетинг отдели,както и за всеки, които иска да започне кариера в професията копирайтинг.

Как ще се проведе курсът?

Курсът е асинхронен ,подходящ е за самоподготовка. Изцяло онлайн. Учебните материали получавате по имейл. Онлайн консултациите се извършват в удобно за ученика и преподавателя време в електронна среда.

Каква е продължителността на курса?

Учите със собствено темпо. Завършва с финален изпит. Предвиждат се 2 уч.ч. по 45 мин. онлайн консултации с преподавателя.

Колко струва обучението?

Такса за записване: 15 лв.

Цена за индивидуално обучение: 90 лв.

Ще получа ли сертификат?

Да,успешно завършилите получават безплатно дигитален сертификат, за сертификат на хартиен носител се заплаща такса от 16 лв.

Кога започва курсът и до кога мога да се запиша?

Може да се запишете по всяко време чрез формата за записване на сайта. По имейл ще получите потвърждение на заявката и указания за извършване на плащането и започване на обучението.

ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ

ЗАПИСВАНЕ

Ние ползваме бисквитки
Този сайт използва бисквитки, за да подобри Вашето сърфиране. Ние ще приемем, че сте съгласни с това, но можете и да се откажете, ако желаете.