Компютърна грамотност
LOGO3

Онлайн курс по "Компютърна грамотност - MS Windows, MS Word, MS Exсel,MS Power Point и Internet."

Училище ЕФЕКТ предлага целогодишно онлайн курсове по "Компютърна грамотност - MS Windows, MS Word, MS Exсel,MS Power Point и Internet."  за ученици и възрастни, за начинаещи и напреднали.

При нас бързо и лесно ще се научите да въвеждате текст, да настройвате страници, абзаци и букви, да работите с таблици, изображения и диаграми, да проверявате текст за правописни и граматически грешки. В курса са застъпени още използване на стилове, редактиране на вече съществуващи документи, подготвяне на документ за печат, споделяне на файлове с други хора.Ще усвоите  всичко, свързано със създаване, редактиране и споделяне на електронни таблици. Ще разберете как да обработвате и съхранявате списъци от данни, да извършвате сложни математически изчисления, да създавате диаграми,справки и отчети.Часовете се провеждат в удобно за ученика време и спрямо неговите индивидуални потребности и поставени цели. Ще научите как да създавате блестящи презентации, привличащи вниманието, да използвате готови теми, да вмъквате аудио, видео, линкове и други елементи в слайдовете си, а също и добавяне, изтриване и дублиране на слайдове, вмъкване на текст и графики, форматиране на абзаци, съвместна работа с други хора. Важен елемент в обучението е работата с изображения, снимки, AutoShapes, както и с използването на SmartArt и Chart.

  • Възможност за пробен урок.
  • Обучението се извършва изцяло в електронна среда, онлайн с учител на живо.
  • Курсът е с практическа насоченост.
  • Към всеки курсист имаме индивидуален подход.
  • Таксата за записване на курс по  "Компютърна грамотност - MS Windows, MS Word, MS Exсel,MS Power Point и Internet."  е 15 лв.
  • Цената е 20 лв. за 1 уч.ч. от 45 мин. за индивидуално онлайн обучение.
  • Продължителност на курса от 25 до 40 уч.ч. в зависимост от нивото на познание и компютърните умения на курсиста.
  • Коректно и професионално отношение.
  • Успешно завършилите получават безплатно дигитален сертификат, за сертификат на хартиен носител се заплаща такса от 16 лв.

ЗАПИСВАНЕ

Ние ползваме бисквитки
Този сайт използва бисквитки, за да подобри Вашето сърфиране. Ние ще приемем, че сте съгласни с това, но можете и да се откажете, ако желаете.