За нас

КОИ СМЕ НИЕ?

От 20 години  Училище ЕФЕКТ функционира целогодишно и предлага образователни програми по:

- Чужди езици - английски, немски, гръцки, френски, италиански, испански, руски и др. езици;

- Български език за чужденци;

- Компютърно обучение - обща компютърна грамотност и специализирани курсове
по област на приложение;

- Корпоративно обучение;

- Уроци по всички учебни предмети от 1 - 12 клас - математика, български език и литература, химия ,биология, история, география и др.

 

ЗА КОГО Е УЧИЛИЩЕ ЕФЕКТ?

Имаме обучения  за ученици,зрелостници,студенти и възрастни! При нас можете да откриете квалифицирани учители по всички предмети от 1 до 12 клас. Това включва и множество специалисти по чужди езици, които очакват новите си ученици.

 

КОЙ, КОГА И КАК ЩЕ ВИ ОБУЧАВА?

Курсовете  и уроците се провеждат онлайн,с учител на живо. Формата е индивидуална, има и възможност за малка група при интерес. Екипът ни от преподаватели се разраства с всеки изминал ден! Имаме специалисти, както по езиците, така и по общообразователни и специални предмети. Голям плюс е, че обученията са изцяло индивидуални при предпочитана интензивност, продължителност и удобен график, съобразен със свободното време на ученика и програмата в Училище ЕФЕКТ. Това, че часовете са онлайн дава огромна пластичност, която липсва в присъственото обучение. Така може да учите от комфорта на Вашия дом и от всяка точка на света.

 

КОЛКО СТРУВА?

Това е чудесен въпрос, който сме убедени, че всеки си задава.

Първият час е винаги безплатен и не Ви ангажира по никакъв начин! Ако Ви хареса и отговоря на очакванията Ви,тогава с радост ще Ви запишем в Училище ЕФЕКТ.

Зписването за конкретна образователна програма се осъществява след заплащане на еднократна регистрационна такса в размер на 15 лв.

Учебниците се заплащат допълнително, като актуална цена може да бъде посочена към дата на запитването.

Цената за индивидуално онлайн обучение за 1 уч.ч. от 45 минути е 16 лв.

За нивата С 1, С 2, специализирани обучения и български език за чужденци цената за индивидуално онлайн обучение за 1 уч.ч. от 45 минути е 20 лв.

Може да ни се доверите, защото при нас ще откриете:

  • Коректно и отговорно отношение;
  • Професионален подход;
  • Класически и съвременни методи на обучение;
  • Квалифицирани специалисти;
  • Индивидуален подход;
  • Може да започнете обучението по всяко време;
  • Учебни системи, одобрени от МОН и помагала на престижни издателства;
  • Удобни графици;
  • Разсрочено плащане;
  • Сертификат за завършен курс / ниво.

Впуснете се в образователно приключение!

Кариерно и образователно консултиране

В Училище ЕФЕКТ предлагаме и допълнителна услуга – кариерно и образователно консултиране. Услугата е подходяща за ученици, кандидат-студенти и хора над 18 години.

Чрез научно доказани, валидирани тестове Ви помагаме да намерите най-правилното решение при избор на учебно заведение,университетска специалност и професия.

Криерните тестове се назначават от квалифициран кариерен консултант и се провеждат онлайн в удобно за Вас време!

Получавате кариерен тест и писмен доклад с резултатите на обща цена от 50 лв, също така получавате и допълнителен бонус – промокод за отстъпка за записване за уроци и курсове в Училище ЕФЕКТ.

Тест за ученици от 5 - 7 клас при избор на подходяща гимназия за продължаване на образованието след 7 клас, дефинира посока за професионално развитие.

Тест за ученици 10 - 12 клас при избор на университетска специалност, дава насоки за професионална бъдеща реализация.

Тест за възрастни – оценява личностните характеристики и интереси, които съпътстват избора на подходяща професия или кариера.Предоставя списък с подходящи професии.

В случай, че вече сте планирали стъпките, които ще следвате, ще получите обективна оценка на решението си и ще можете да прецените доколко правилно е то.

Линк за записване за услугите на Училище ЕФЕКТ: https://www.effectschool.net/записване

Изборите, които правите сега, изграждат Вашето бъдеще!

 

 

Ние ползваме бисквитки
Този сайт използва бисквитки, за да подобри Вашето сърфиране. Ние ще приемем, че сте съгласни с това, но можете и да се откажете, ако желаете.