За нас
LOGO3

КОИ СМЕ НИЕ?

От 20 години  Училище ЕФЕКТ функционира целогодишно и предлага образователни програми по:

- Чужди езици - английски, немски, гръцки, френски, италиански, испански, руски и др. езици;

- Български език за чужденци;

- Компютърно обучение - обща компютърна грамотност и специализирани курсове
по област на приложение;

- Корпоративно обучение;

- Уроци по всички учебни предмети от 1 - 12 клас - математика, български език и литература, химия ,биология, история, география и др.

 

Училище ЕФЕКТ е едно от най - добрите училища за компютърно и езиково обучение на хора от всички възрасти. Създадено е преди 20 години и предлага целогодишно обучение по чужди езици като английски език, гръцки език, испански език, руски език, италиански език, португалски език,френски език и др. Училище ЕФЕКТ предлага целогодrшно уроци по всички изучавани предимети от 1 до 12 клас, съобразени изцяло с учебните програми на МОН. Предлагаме възможност за провеждането на индивидуални, онлайн уроци по Skype, Viber, Messenger и др изцяло в електронна среда. Ние ще Ви предложим отлична подготовка по всички изучавани учебни предмети от 1 до 12 клас при това изцяло онлайн. Училище ЕФЕКТ може да Ви предложи и корпоративно обучение на служителите на Вашата фирма. Курсовете се провеждат по Skype, Viber, Messenger и др. изцяло онлайн в електронна среда. За служителите на вашата фирма ние предлагаме също така и индивидуални компютърни курсове по MS Windows, MS Word, MS Excel и Internet. За тези от Вас, които се интересуват предлагаме и специализирани компютърни курсове по MS PowerPoint, MS Access, CorelDraw и др. Нашите специалисти Ви помогнат да изберете курс на обучение, спрямо:

 • Професионалната насоченост на Вашата фирма;
 • Нивото на Вашите служители;
 • Целта на обучението;

Нашите обучения са съобразени изцяло с Вашите планове за деня, Вашето работно време, както и с учебният график на всички ученици от 1 до 12 клас и с натовареността на преподавателите от Училище ЕФЕКТ. Ние изготвяме специализиран учебен план за това, което Ви бихте искали да учите при нас. Предлагаме възможност и за пробен час. Ако Ви харесва, не се колебайте да се свържете с нас отново. При нас ще откриете:

 • Коректно и професионално отношение;
 • Висококвалифицирани преподаватели;
 • Индивидуален подход;
 • Класически и съвременни методи на обучение;
 • Сертификат за завършен курс/ниво;
 • Удобен график;
 • Обучение по всяко едно време - дори и по време на отпуската Ви и през ваканцията на Вашето дете;
 • Учебни помагала и учебни системи са от най – добрите български и световни издателства:

Вие сте чужденец, току-що преместил се в България или сте живели тук известно време и искате да можете да говорите езика, да пазарувате сводобдно, да гледате телевизия на български език? Училище ЕФЕКТ предлагаме също така и обучение по български език за чужденци. Специално разработено обучение по български език за чужденци спрямо личните потребности на всеки един ученик, независимо от неговият роден език. Ще Ви помогнем да развите основните си езикови умения – говорене, писане, слушане и четене, за да можете да общувате на български език свободно в ежедневието си. Обучението се провежда индивидуално, онлайн и в избран от Вас график. Убедени сме, че можем да Ви бъдем от полза. 

ЗА КОГО Е УЧИЛИЩЕ ЕФЕКТ?

Имаме обучения  за ученици,зрелостници,студенти и възрастни! При нас можете да откриете квалифицирани учители по всички предмети от 1 до 12 клас. Това включва и множество специалисти по чужди езици, които очакват новите си ученици.

 

КОЙ, КОГА И КАК ЩЕ ВИ ОБУЧАВА?

Курсовете  и уроците се провеждат онлайн,с учител на живо. Формата е индивидуална, има и възможност за малка група при интерес. Екипът ни от преподаватели се разраства с всеки изминал ден! Имаме специалисти, както по езиците, така и по общообразователни и специални предмети. Голям плюс е, че обученията са изцяло индивидуални при предпочитана интензивност, продължителност и удобен график, съобразен със свободното време на ученика и програмата в Училище ЕФЕКТ. Това, че часовете са онлайн дава огромна пластичност, която липсва в присъственото обучение. Така може да учите от комфорта на Вашия дом и от всяка точка на света.

 

За нас е истинско удоволствие да бъдем Ваш учител, а Вие сами дa изберете по какво! Най – доброто онлайн обучение на най-добрите цени. Ние ще Ви покажем колко приятно, забавно и лесно се учи при нас онлайн с преподавател на живо. Заповядайте при нас в Училище ЕФЕКТ !

Впуснете се в образователно приключение!

 

Линк за записване за услугите на Училище ЕФЕКТ: https://www.effectschool.net/записване

Изборите, които правите сега, изграждат Вашето бъдеще!

ЗАПИСВАНЕ

 

 

Ние ползваме бисквитки
Този сайт използва бисквитки, за да подобри Вашето сърфиране. Ние ще приемем, че сте съгласни с това, но можете и да се откажете, ако желаете.