Блог

Уроци онлайн – една полезна алтернатива от Училище ЕФЕКТ  

online-course-g4d956fa11_1920.jpg - 233.62 kB

 В Училище ЕФЕКТ предлагаме уроци онлайн и това е съвсем логично. Причините за това с няколко:

- Макар и рядко, човек изпада в ситуация, каквато наложи епидемиологичната обстановка в цял свят. Родителите се притесняват за здравето на децата си. Учителите, въпреки че не са на първа линия, са застрашени от заразяване поради струпване на 20+ хора на едно място. Децата дори и като преносители не е добре да учат в рискована среда;

- Отделно от темата за Ковид19, преподаването на уроци онлайн е доказало своята ефективност. Дали като базови, или като допълнителни занимания, те позволяват на учениците да затвърдят знанията си във всяко едно направление.

- Обучението онлайн е подходящо не само за деца и подрастващи, но и за възрастни.

Днес уроци онлайн се предлагат по всички дисциплини и направления

От развиване на криейтив умения до усвояване на материала по математика – интерес и полза от тях имаме всички. Това в особена степен се отнася до езиковото обучение, защото невинаги в града, в който живеем, има подходящи кадри. Когато езикът, който ни е грабнал интереса, няма предлагане в родния ни град, търсим алтернативи. И една от тези алтернативи е именно провеждането на уроци онлайн. Мрежата опосредства комуникацията ни с хора от другия край на света, което практически означава ликвидирането на всякакви ограничения пред преподаването.

Училище ЕФЕКТ е събрал под лоното си най-различни експерти и преподаватели. Те могат да Ви заразят с ентусиазъм и да Ви обогатят с личните си знания, а Вие – при добро желание ще надграждате. Идеята е да станете поне толкова добри, колкото учителите, с перспективата да станете тяхна по-добра версия.

За всички тези амбиции ще помогнат нашите уроци онлайн.

Индивидуални или групови, системни или разредени – избирате Вие. Обучението се извършва в специално разработена платформа с помощта на Интернет. След преминаването на конкретен модул можете да положите изпит и да получите сертификат. В наши дни тези сертификати вдъхват по-голяма увереност на работодателите и са един от основните мотиви да Ви наемат.

Затова при нас всеки курс и модул е напълно лицензиран, общодостъпен, ефективен и с възможност да се надгражда. Помислили сме и за заплащането – не е нужно да ни превеждате цялата сума. Можете да се възползвате от разсрочено плащане.

Инвестирайте в себе си. Най-лесно е чрез уроци онлайн!

 

Търсите помощ за ученици от 1 до 4 клас – при нас ще я откриете.

kids-g521bc7142_1920.jpg - 381.29 kB

Онлайн уроци от всяка точка на света, когато искаш и колкото искаш!

Училище ЕФЕКТ предлага помощ за ученици от 1 до 4 клас, които поради някаква причина са затруднени да усвоят материала. Вероятно на Вас като родители Ви прави впечатление, че учебните програми са утежнени. Децата учат материал, който е обяснен по начин, който по-скоро да ги обърка, отколкото улесни. Учебниците са написани на по-сложен език, който понякога затруднява дори и възрастните.

Ето защо в Училище ЕФЕКТ сме насочени към предлагането на полезност и резултати. Това се изразява не само в помощ за ученици от 1 до 4 клас.

Всъщност при нас ще намерите помощ и за всички останали възрасти -

от прогимназия до преквалификация за учители. Мисията ни е двупосочна и центрирана към инфопотока, протичащ между ученици и учители, учители и родители, родители и деца. Тази връзка е неразривна и често пъти третият компонент – родителите – се пренебрегва. Но от позицията ни на активно преподаващи учители в училища от цяла България виждаме точно тази тенденция.

Родителите не бива да стоят встрани от учебния процес. Те са неделима част от него – не само за оказване на помощ за ученици от 1 до 4 клас. Те са титулярите по отношение на възпитанието. Те следят и контролират децата, когато се подготвят вкъщи. Ние сме отговорни по какъв начин материалът ще достигне до тях. Усвояването и затвърждаването на този материал лежи на плещите на всички ни.

Ако сте пропуснали да запишете детето си на онлайн уроци при нас,

още не е късно. Форматите и интензивността на предлаганите от нас курсове на практика са подходящи за абсолютно всекиго. Ако Ви вълнува в частност въпросната помощ за ученици от 1 до 4 клас, то знайте, че тя:

- Може да бъде онлайн индивидуална или групова. Броят на участниците варира според интереса към нея и спецификата на преподавания материал;

Необходимо Ви е само устройство, свързано с интернет.

Вярваме, че перспективата е в придобиването на нови знания. Убедени сме, че предоставяйки необходимата помощ за ученици от 1 до 4 клас, градим здрави основи. Математически, в сферата на химията, биологията, филологически, ментални, психологически, когнитивни и т.н.

Приветстваме Ви с „Добре дошли“ в пределите на Училище ЕФЕКТ. Вярваме, че системната работа ще предизвика търсения ефект. Отправете запитването си и ние ще Ви отговорим максимално бързо и изчерпателно.

 

Сертификат за завършено ниво

shapkadiplomirane.jpg - 42.76 kB

За всяко онлайн обучение и курс получавате сертификат за завършено ниво

В Училище ЕФЕКТ получавате сертификат за завършено ниво и това важи за всеки език. Както навярно сте установили, при нас можете да запишете английски език, немски език, руски език, френски, испански, италиански и др. онлайн в удобно за Вас време.Тъй като сме наясно, че всеки работодател се интересува от дипломите и сертификатите, които сте придобили, сме помислили за това. По този начин представяте доказателство, че знанията Ви са подплатени и сте минали някаква форма на изпитване. Според нас така е и редно, защото конкуренцията е голяма. За да бъдете ценен кадър, капацитетът от знания трябва да е на максимално високо ниво. Не само за стимул на работодателя, но и за Ваше собствено удовлетворение.

Как да придобиете сертификат за завършено ниво?

Лесно е. Най-напред е необходимо да се свържете с нас, за да уточним:

 • Кой език предпочитате да изучавате;
 • Каква форма на обучение е най-удобна за Вас;
 • Какво е настоящото Ви ниво – писмено и говоримо;

След което с Вас ще започне да работи някои от нашите квалифицирани преподаватели по съответния език. След изпълнение на нормата от фиксиран брой учебни часове се преминава към изпит. Неговата цел е да провери доколко преподаденият материал е усвоен от Вас, както и какъв е капацитетът на придобитите знания. Ние държим на името и качественото обучение, затова само демонстриралите постоянство и работа, ще получат сертификат за завършено ниво.

Разбира се, наясно сме с някои порочни практики,които, за жалост, не пропускат и преподаването. Но ние не действаме на този принцип. Ние желаем да работим със сериозни деца, възрастни, студенти, ученици, чужденци и да произведем научени и тренирани хора. Бихме могли да твърдим, че ако Вашата представа за обучение не е същата, няма смисъл да се захващате. Езиците са не съвсем проста материя и само с постоянство можете да вникнете в нея. А и това е целта на заплащането, което извършвате, на усилията, които ще положите и на времето, което ще отделите.

Ако желаете да направите подарък на себе си, едно онлайн обучение и прилежащ му сертификат за завършено ниво са добър избор.

В ерата на информацията и комуникациите най-ценният ресурс са знанията. Клишето, че владеенето на чужд език е ключ за много врати ще го чувате все по-често. А работодателите ще бъдат безкомпромисни в решенията си.

Бъдете безкомпромисни и Вие! Разкрийте пред себе си нови хоризонти. Ако искате и децата Ви да се научат на дисциплина и постоянство, един сертификат за завършено ниво е отлична мотивация!

 

Немски език онлайн.Търсите мотивация, за да учите немски език?

German.jpg - 880.46 kB

Ще се опитаме да Ви я дадем. Знаете ли, че немският е най-разпространеният майчин език в Европейския съюз? В държави като Германия, Белгия, Швейцария, Австрия, Лихтенщайн, Италия и др. има статус на официален език. Ето защо той е и сред трите най-интензивно изучавани езици, а литературата на немски език е изключително разпространена. Говорим не само на начално, средно и разговорно ниво, но и в сферата на художествената и академичната литература.

Немските учени са всъщност един от най-сериозният контингент. Неслучайно Индустрия 4.0, т.е. индустрията, основана на знанието и изкуствения интелект, тръгва именно от там. Тези фактори са много важни особено за младите хора, които са космополитни; граждани на свят без ограничения.

Какво прави предлаганият от Училище ЕФЕКТ немски език така важен?

Освен изброените по-горе сведения за езика можем да посочим ред други преимущества за Вас – малки, средни и големи. Ясно е, че Германия е най-стабилната икономика на Стария континент. Вероятно сте наясно, че по брутен вътрешен продукт и други показатели страната е почти винаги на първо място. Страната се грижи за своите кадри (без значение от родината и корена им), като им предлага високо трудово възнаграждение. Наред с всичко това в България има много немски фирми, изнесли дейността си зад граница.

А да работите във фирма с чуждестранен произход крие редица облаги. На първо място, заплата, с която да покривате нуждите си и да Ви оставят средства за по-големи удобства. На второ място, осигуровките почти винаги са върху брутната работна заплата – факт, валиден за много малко български работодатели. На трето място, работите в среда на интелигентни хора; хора с големи амбиции и ценности. Не само трудът Ви ще бъде възнаграден, но и Вие като човек и личност.

Сложно ли е да се изучава немски език?

Всичко зависи от Вас самите. Разбира се, че някой ще потвърди, че английският език е по-лесен от немския. Разбира се, че ще има такива, които усвояват по-бързо от други. Разбира се, че за някои хора това ще е отегчително, а за други – интересно и вдъхновяващо. Истината е, че изучаването на всякакъв език, не само на немски, силно зависи от причината, поради която ще учите. Ако е за запълване на време, приветстваме Ви! Защото няма по-добър избор да уплътнявате свободното си време от това да учите език.

Ако сте го избрали заради някоя от вече-споменатите цели, в зависимост от полаганите усилия, няма да закъснеят първите резултати. В Училище ЕФЕКТ ние разчитаме на Вашето упорство, а насреща Ви предлагаме качествено образование и успехи. Това важи както при изучаването на немски език, така и за всички останали!

 

Български език за чужденци - онлайн обучение.

bulgarian.jpg - 310.79 kB

Защо предлагаме обучение по български език за чужденци дистанционно? Вероятно не знаете, но в рамките на около 20 години броят на чужденците в България е скочил двойно, че и отгоре. Ако през 2012 г. у нас са пребивавали около 39 430 души с гражданство, различно от българско, днес те са 95 770. Тези цифри са посочени от НСИ и доказват как една малка държава е дом на различни нации, религии и народности.Училище ЕФЕКТ дава своя принос за приобщаването им, като предлага онлайн курсове по български език за чужденци. По този начин тези хора ще се почувстват още по-комфортно далеч от своята родина.

В какво се състои  онлайн обучението?

За българите е ясно колко сложен е родният ни език – писмено и говоримо. Съществуват правила, които не познаваме добре. Случва се да допускаме правописни и пунктуационни грешки. Но това е рискът и неизмеримото щастие твой роден език да бъде един от 4-те най-сложни в света. Какво да очакваме тогава от хора, свикнали на други правописни норми? За тях обучението по български език трябва да е внимателно обмислено. Съдържанието трябва да е поднесено на малки порции и по начин, който да им помогне по-лесно да вникнат в материала.Уроците се провеждат в електронна среда при предпочитана интензивност и удобен график.

Ето защо нашето обучение по български език за чужденци се извършва от ерудирани преподаватели. Хора с опит и подход, които предразполагат максимално своите възпитаници. Уроците могат да се преподават  в онлайн среда. Помислили сме за работещите, за учащите – за всички.

Училище ЕФЕКТ предлага реално оценими резултати

Няма да отнеме много време, докато усетите първите резултати от нашето онлайн обучение. Като чужденец ще почувствате разликата между самостоятелната работа и работата с филолози и педагози, обожаващи своята професия. Това, на което наблягаме най-много, е да научите първо най-необходимото. Едва след това преминаваме към по-сложната част. Граматиката и лексиката се учат паралелно. Така ще можете да се справяте писмено и говоримо в ежедневието си, при общуване с българи и други чужденци.

Не на последно място, при преподаване на български език за чужденци ние обмисляме внимателно и домашните работи. Не подценяваме самостоятелната подготовка вкъщи – тъкмо обратното. Но само тя няма да Ви е достатъчна, ако желаете да се развивате с по-бързи темпове.

Не робувайте не страха и притеснението

Независимо от кое кътче на света сте. Независимо от пола и възрастта Ви. Щом нещо или някого Ви е довело в България, трябва да направите необходимото, за да се чувствате добре. А най-краткият път е, ако се запишете на онлайн уроци по български език за чужденци.

 

Онлайн уроци по български език и литература

element5-digital-qTqPAJHJ4Gs-unsplash.jpg - 724.48 kB

Защо Училище ЕФЕКТ предлага онлайн уроци по български език и литература? Ще започнем с едно лирическо отклонение, изразяващо се в следното:

 • съвременният български език и литература са ядрото на нашата държавност – и преди е било така, и сега;
 • нашата писменост е уникален филологически труд, със съвършена знакова и звукова система;
 • писмеността ни в своя първообраз има сакрален корен, тъй като в нея са вградени основни християнски символи;
 • българският език е свещен. Единственият сакрален език в целия християнски свят и това са го признали Константинополска патриаршия, както и римската светска власт!

Нито един друг език и нация в световен план може да се похвали с подобна фактология. Затова ние трябва не само да се гордеем с тези достойнства, но и да ги познаваме и браним.

Най-краткият път за това е просто да ги научим. Да бъдем грамотни и културни.

Онлайн уроците по български език и литература, които предлагаме ние са подходящи за всички деца и възрастни, които желаят да имат самочувствие и максимално висока грамотност. Нашият преподавателски колектив се състои само от квалифицирани филолози и педагози, които вършат работата си с удоволствие. Защото изкусното владеене на четмòто и писмòто са богатство и няма по-голямо удовлетворение да се преподават на всички поколения.

Освен онлайн уроци по български език и литература за български граждани, в Училище ЕФЕКТ могат да се запишат и чужденци. Статистиката сочи, че техният брой е все по-голям, което означава, че пребиваването им е обвързано с достойно оцеляване. В този смисъл максималното задълбочено владеене на езика ни е необходим за реализирането на пазара на труда.

Защо да изберете нашите  онлайн уроци по български език и литература?

Причините за това са много, стига Вие да намирате смисъл да се образовате. Усвояването на родната реч писмено и говоримо е подвиг и филолозите, учили години наред, знаят това отлично. В Училище ЕФЕКТ можете да запишете децата си, независимо на каква възраст са те. Не се безпокойте, ако имате основателни опасения, че са изостанали с материала. Всичко е поправимо. Достатъчно е да вземете необходимите мерки, както и да разгледате предлаганите от нас възможности.

С общ труд ще успеем да подготвим всички желаещи, за които владеенето на български език и литература е приоритет. Не само приоритет, но и въпрос на достойнство.

Онлайн, в малка група или индивидуално, подготовка за матури, домашни или текущо оценяване. Независимо какво Ви е довело при нас, ние ще се постараем да получите онова, което желаете. Първата крачка е направена. Остава само да ни се доверите и да използвате посочените в сайта контакти!

 

Споделено за предимствата да учиш език онлайн

1nick-morrison-FHnnjk1Yj7Y-unsplash.jpg - 1.03 MB

Дигитализацията и редица фактори промениха средата за учене и така съвсем естествено през последните години предоставянето на онлайн обучение на деца и възрастни от страната и чужбина се превърна в необходимост.

За да отговори на потребностите на учениците след повече от 18 години опит в Училище ЕФЕКТ предлагаме индивидуално онлайн обучение.

Все повече българи , които живеят в чужбина, започнаха да отправят към нас желание да се обучават индивидуално онлайн.Споделят, че онлайн форматът им спестява разход на време и средства за транспорт.И това не е всичко.Най-голямата стойност е персоналното внимание и уроци, съответстващи на образователните нужди на курсиста.

Така „Учи от всяка точка на света, когато искаш и колкото искаш!” се превърна в стандарт за Училище ЕФЕКТ.

В ерата на информацията и комуникациите най-ценният ресурс са знанията. Клишето, че владеенето на чужд език е ключ за много врати ще го чувате все по-често. Като квалифициран човек не само трудът Ви ще бъде възнаграден, но и Вие като човек и личност.

Училище ЕФЕКТ Ви дава възможност да учите немски език онлайн,

индивидуално с учител на живо в удобно за Вас време.

Образователни програми деца и за възрастни по всяко време.

Ако сте решили да живеете , пътувате или работите в немскоговоряща страна или имате нужда от подготовка за изпит за висше учебно заведение, ние от Училище ЕФЕКТ ще Ви съпроводим надеждно през този преходен етап.

Можете да разчитате на следните наши обучения:

1. Ниво по немски език за сертификат по Европейската езикова рамка.

2. Специализиран ОНЛАЙН КУРС ПО НЕМСКИ ЕЗИК с практическа насоченост за българите в чужбина и всички, които пътуват в немскоговоряща страна.

3. Бизнес немски език

4. Курсове за кандидат-студенти.

И още...

Чуждоезиково онлайн обучениe за деца и възрастни

Английски език, Немски език, Гръцки език, Френски език, Италиански език, Испански език, Руски език и др.

Български език за чужденци

Програми за начинаещи и напреднали.

Компютърно онлайн обучение за деца и възрастни

Дигитална компетентност - MS Windows, MS Word, MS Exel и Internet.
Специализирани курсове (по област на приложение)- Power Point, Access, AutoCad, CorelDraw, Photoshop и др.

Онлайн индивидуални уроци  по учебните предмети 1-12 клас

 • Математика
 • Български език и литература
 • Химия
 • Биология
 • Физика
 • История
 • География и др.
 • Частни уроци
 • Помощ за училище
 • Подготовка за изпити, матури, кандидатстване
 • Подготовка за национално външно оценяване и др.

КОРПОРАТИВНО ОБУЧЕНИЕ

Ние ползваме бисквитки
Този сайт използва бисквитки, за да подобри Вашето сърфиране. Ние ще приемем, че сте съгласни с това, но можете и да се откажете, ако желаете.