Блог
LOGO3

Дигитализацията и редица фактори промениха средата за учене и така съвсем естествено през последните години предоставянето на онлайн обучение на деца и възрастни от страната и чужбина се превърна в необходимост.

Повече от 20 години Училище ЕФЕКТ отговаря на потребностите на учениците, вече и изцяло онлайн в дигитална среда.

Защо Училище ЕФЕКТ предлага онлайн уроци по български език и литература? Ще започнем с едно лирическо отклонение, изразяващо се в следното:

  • съвременният български език и литература са ядрото на нашата държавност – и преди е било така, и сега;
  • нашата писменост е уникален филологически труд, със съвършена знакова и звукова система;
  • писмеността ни в своя първообраз има сакрален корен, тъй като в нея са вградени основни християнски символи;
  • българският език е свещен. Единственият сакрален език в целия християнски свят и това са го признали Константинополска патриаршия, както и римската светска власт!

Защо предлагаме обучение по български език за чужденци дистанционно? Вероятно не знаете, но в рамките на около 20 години броят на чужденците в България е скочил двойно, че и отгоре. Ако през 2012 г. у нас са пребивавали около 39 430 души с гражданство, различно от българско, днес те са 95 770. Тези цифри са посочени от НСИ и доказват как една малка държава е дом на различни нации, религии и народности. Нашият център дава своя принос за приобщаването им, като предлага онлайн курсове по български език за чужденци. По този начин тези хора ще се почувстват още по-комфортно далеч от своята родина.

Ще се опитаме да Ви я дадем. Знаете ли, че немският е най-разпространеният майчин език в Европейския съюз? В държави като Германия, Белгия, Швейцария, Австрия, Лихтенщайн, Италия и др. има статус на официален език. Ето защо той е и сред трите най-интензивно изучавани езици, а литературата на немски език е изключително разпространена. Говорим не само на начално, средно и разговорно ниво, но и в сферата на художествената и академичната литература.

За всяко онлайн обучение и курс получавате сертификат за завършено ниво.

В Училище ЕФЕКТ получавате сертификат за завършено ниво и това важи за всеки език. Както навярно сте установили, при нас можете да запишете английски език, немски език, руски език, френски, испански, италиански и др. онлайн в удобно за Вас времеТъй като сме наясно, че всеки работодател се интересува от дипломите и сертификатите, които сте придобили, сме помислили за това. По този начин представяте доказателство, че знанията Ви са подплатени и сте минали някаква форма на изпитване. Според нас така е и редно, защото конкуренцията е голяма. За да бъдете ценен кадър, капацитетът от знания трябва да е на максимално високо ниво. Не само за стимул на работодателя, но и за Ваше собствено удовлетворение.

Училище ЕФЕКТ предлага помощ за ученици от 1 до 4 клас, който поради някаква причина са затруднени да усвоят материала. Вероятно на Вас като родители Ви прави впечатление, че учебните програми са утежнени. Децата учат материал, който е обяснен по начин, който по-скоро да ги обърка, отколкото улесни. Учебниците са написани на по-сложен език, който понякога затруднява дори и възрастните.

Ето защо в Училище ЕФЕКТ сме насочени към предлагането на полезност и резултати. Това се изразява не само в помощ за ученици от 1 до 4 клас.

В Училище ЕФЕКТ предлагаме уроци онлайн и това е съвсем логично. Причините за това с няколко:

- Макар и рядко, човек изпада в ситуация, каквато наложи епидемиологичната обстановка в цял свят. Родителите се притесняват за здравето на децата си. Учителите, въпреки че не са на първа линия, са застрашени от заразяване поради струпване на 20+ хора на едно място. Децата дори и като преносители не е добре да учат в рискована среда;

- Отделно от темата за Ковид19, преподаването на уроци онлайн е доказало своята ефективност. Дали като базови, или като допълнителни занимания, те позволяват на учениците да затвърдят знанията си във всяко едно направление.

- Обучението онлайн е подходящи не само за деца и подрастващи, но и за възрастни.

Ние ползваме бисквитки
Този сайт използва бисквитки, за да подобри Вашето сърфиране. Ние ще приемем, че сте съгласни с това, но можете и да се откажете, ако желаете.